Bescherm het interieur van uw klant

Bescherm het interieur van uw klanten

Vloerbescherming van Sellco
Bescherming is een mes dat aan 2 kanten snijdt. Enerzijds zorgt het voor tevreden en enthousiaste klanten, anderzijds voorkomt het dure en tijdrovende herstelwerkzaamheden.

Bescherm en voorkom schades

Hoe vervelend is het voor u en uw klant als er bij bouw- of renovatiewerkzaamheden beschadigingen ontstaan aan het interieur van uw klant of u voor de vervuiling van zijn vloer verantwoordelijk bent?

Tijd is geld

Van opzet is hier natuurlijk geen sprake. Toch kost het enorm veel energie, tijd en geld om zulke zaken te herstellen. De broodnodige marge op het project verdwijnt al snel als sneeuw voor de zon. Een leuke en lucratieve klus kan zomaar veranderen in een nachtmerrie door een klein moment van onachtzaamheid.

Enthousiaste klanten

Nu is de financiële schade voor zo’n klus misschien nog wel te overzien, maar met welk gevoel blijft uw klant achter? Zal hij uw bedrijf nog verder aanbevelen bij collega’s, vrienden en kennissen?

Stel belangen veilig

Hoe simpel is het om schade of vervuiling te voorkomen, door vooraf te zorgen voor een professionele bescherming van de omgeving waarin u werkt?
Hoe eenvoudig is het om rekening te houden met logistiek en planning van de werkzaamheden, zodat uw eigen belangen en die van uw opdrachtgever worden veiliggesteld?

Overtuig

Overtuig uw klanten meteen na binnenkomst van uw professionaliteit en stel ze gerust met beschermende maatregelen. Laat zien dat hun vrees voor beschadigingen en vervuiling ongegrond is.

Een overzicht van onze professionele (vloer)beschermingsproducten vindt u hier

0