Bedrijfsprofiel

Professionele partner voor vloerbescherming en stofbeheersing

Sellco is gespecialiseerd in vloerbescherming en stofbeheersing. Met een uitzonderlijke materiaalkennis zijn wij de aangewezen partner voor aannemers, bouwvakkers, installateurs en ZZP’ers op het gebied van vloerbescherming en stofbeheersing. Wij bieden innovatieve producten voor een effectieve vloerbescherming zoals afdekvlies, afdekfolie en stucloper. En op het gebied van stofbeheersing bieden wij bijzondere producten zoals hightech luchtreinigers en het revolutionaire stofscherm: de ZipWall. Alle producten zijn met zorg uitgezocht om u te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Webshop vloerbescherming en stofbeheersing
In onze webshop kunt u direct de producten voor vloerbescherming en stofbeheersing bestellen tegen scherpe prijzen. Alle producten voor vloerbescherming en stofbeheersing zijn overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van uitgebreide productinformatie. Bestellen is gemakkelijk en snel. Vóór 12.00 uur besteld, betekent de volgende dag in huis. Wij leveren op uw bedrijf of op locatie, bijvoorbeeld rechtstreeks op de bouwplaats. Particulieren betalen veilig via IDeal. Datzelfde geldt voor bedrijven, bovendien ontvangen zij 2,5 % korting op de totaalfactuur als ze betalen met IDeal. Maar bedrijven kunnen er ook voor kiezen om op rekening bestellen. In dat geval hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

Toegevoegde waarde vloerbescherming en stofbeheersing
Maar wij zijn meer dan alleen een leverancier van kwaliteitsproducten op het gebied van vloerbescherming en stofbeheersing. Wij reiken u handvaten en oplossingen waarmee u zich kunt onderscheiden en uw marktpositie kunt versterken. Wij willen door middel van effectieve vloerbescherming en stofbeheersing vakmensen in de bouw ondersteunen bij een professionele performance. Door een goede vloerbescherming en stofbeheersing kunt u stofoverlast, schade en bouwhinder tot een minimum beperken. Door stofvrij te werken, vermindert u bovendien de gezondheidsrisico’s en het bespaart u een schoonmaakkosten achteraf. Maar vloerbescherming en stofbeheersing biedt nog een toegevoegde waarde die onbetaalbaar is. Het gebruik van vloerbescherming en stofbeheersing werkt imagoversterkend. U kunt laten zien dat u een professional bent met respect voor het interieur en de eigendommen van uw klant. Uw klanten zullen spreken over de kwaliteit van de vakman en niet over de ellende van de verbouwing.

Graag adviseren wij u over passende producten bij uw werkzaamheden.
Voor vragen en advies zijn wij telefonisch te bereiken op: 077-3268072
of stuur een e-mail naar: info@sellco.nl.

Klik hier voor onze algemene – en leveringsvoorwaarden.

0